SJUKT TRÖTT TJEJ

Ska snart sova hade jag tänkt och tagga inför en underbar dag imorgon. Spanska glosor, engelska redovisning och matteprov- kan det bli bättre..? Ska även försöka hinna ner på stan en snabb runda och köpa nya hörlurar då Chania (syrrans kanin) bet sönder mina- tack så mycket underbara kanin...! Måste även hinna packa inför unionskampen (tävling med skåne/halland laget) och sedan träna/tävla med klubben. Känns som jag kommer ha fullt upp hela dagen. :)

Idag var det upp redan vi 7, hoppa in i bilden och åka mot hässleholm. Där red vi en 3 timmars tur på islandshästar. Det var helt underbar, dock har jag ännu ondare i mina ben nu. Mamma misstänker och vi är nästan helt säkra på att jag har fått en benhinneinflamation i båda benen- WEHO! Men som tur är får jag fortsätta träna men anpassa träningen och inte springa på för hårt underlag. Vi får la se hur de går!

Shit va tråkigt allt blivit här på bloggen, det funkar fortfarande inta att ladda upp bilder. Funderar att ta en bloggpaus tills det löst sig....


sommarbild tagen av syrran.


5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

* Jag är livrädd för alla sorters fåglar och jag har varit det ända sedan en stor rovfågel flög in i mitt huvud när vi var i Tanzania. Jag vet, det låter helt sjukt med den bokstavligt talat flög rätt in i mitt face. Allt slutade dock lyckligt, varken jag eller fåglen skadades men båda var nog i något allvarligt chocktillstånd...

* Jag är världens tävlingsmänniska och hatar att förlora. När jag var liten var man tvungen att låta mig vinna om man ville ha frid i huset. Nu har jag dock blivit en bättre förlorare men tävlingsmänniskan lever fortfarande kvar!

* Jag hatar tomater men dock inte ketchup. Jag får panik om jag ska skära en tomat (gud vad töntigt det låter..) , blir typ spyfärdig så jag undviker att skära tomater och ännu mer äta dom- bläää! När jag var liten brukade mamma och min moster alltid muta mig med glass eller andra saker om jag åt en tomatbit, haha.

* Jag hatar och städa och mitt rum är alltid stökigt vare sig jag vill det eller ej. Jag lyckas aldrig ha mitt rum rent mer än några timmar.. Detta klagar jämt mina föräldrar på. Jag har nog ingen framtid som städare...

* Jag hade en period för kanske ett år sedan då jag hatade godis. Jag kunde knappt äta något med undantag för choklad. Nu har dock den perioden gått över men jag kan fortfarande inte äta så mycket som jag kunde innan. Jag föredrar choklad, chips och glass framför allt annat godis!


NU TAGGAR VI BEACHHANDBOLL 2012

Imorgon drar jag till stranden med världens bästa klass för en tunering i beachhandboll mot andra 7or i NV skåne. Det kommer bli grymt!! KOM IGEN NU ASPEN NU TAGGAR VI!! Nejmen jag hoppas på en dag med mycket skratt och kanske några vinster? Kommer även träffa massa härliga vänner från de andra skolorna bla min saknade Ebba som jag inte träffat på typ ett halvår- to bad! :( Jag tror det kommer bli super trots det bara ska bli 14 grader OCH REGN- blää!


old pic, me and creamy! <3

HEJHOPP

Härliga söndag! Upp tidigt, tävling- gick skit! Klantade mig rejält till 1an och låg då näst sist (17plats..), sprang upp mig till en 4:e plats- inte nöjd.. :/ Men det kan ju inte alltid gå bra och man lär sig av sina misstag! Har kollat på en film och bara slappat, rätt skönt att vara själv och bara tänka ibland. Hittade en underbar låt precis, älskar den!


Ni måste lyssna!!

Nu ska jag fortsätta slappa och vila ut mig för de sista dagarna i skolan, TAGGA SOMMAREN 2012!

14 ÅR PÅ DENNA JORD

Jaha, då var det min tur att bli fjortis... ;) Har iaf haft en super födelsedag! Väcktes tidigt av min familj med sång av presenter, sedan var det upp och hoppa och tagga tävling. Idag var det bara en liten tävling, typ 30 startande (haha) och bara ungdomar. I min klass var det jag och mina klubbkompisar! Och gissa vem som var snabbast?! Jo lilla jag! Härlig födelsedags present. Såg Ellen på väg till 5an och blev arg att hon inte var långt efter så mina ben gick ännu lite fortare på väg till de sista.. Vann med 5 och en halv minut och är riktigt nöjd med mitt lopp- det är sånna här dagar det är som roligast! Och vi hade ju tur med vädret också, det spöregna hela tiden, och vissa studer haglade det också- najsigt! Sedan var det snabbt hem, duscha och fira mig och min morbror med släkten! Fick ännu fler fina presenter och en massa härliga skratt!
Jag fick bla. ett nytt skrivbord (eller jag ska få ett..), 4 filmer, kläder, nagellack, väska, presentkort, pengar och en sminkkurs på 50 minuter då man även får produkter för hela kostnaden! Tacktacktack för allt fint! ♥

Imorgon blir det Distriksmästerskap i Sprint, TAGGATAGGA! Pappa har lovat mig en stor fet Ben&Jerry om jag vinner så nu gäller det att jag springer fort. Dock är alla de bästa 14 tjejerna i Skåne med och kämpar om 1a platsen men jag ska kämpa och göra mitt bästa så är jag nöjd! Och så kommer jag tänka på den där B&J glassen lite extra mycket så jag kanske kan springa ännu lite fortare, haha. Sedan har jag även lovat elleb godis om jag vinner så jag vet en till som blir glad om jag vinner! ♥


Kan fortfarande inte ladda upp bilder, så ni får en gammal istället..

SPRID ♥


RSS 2.0