hemma.

är hemma .
skriver sen .
hejdå .
ha det bra .
detta blev ett tråkigt inlägg .
ska skriva imorgon .
vill inte sluta skriva .
ska göra det nu .
hejdå # 2 .

♥ malin


skärmdump

Du menar skärmdumparna ? Först öppnar jag picasa, sedan tar jag sidan jag vill ha något ifrån. tex skrivbordet.
När jag har det upp klickar jag på knappen ALT ( till vänster om mellanslaget ) och PRT SC ( tredje lägst upp ifrån höger ) samtidigt. När jag gjort det ska det komma en liten ikon i högraneder kanten på datorn där det står : skärmdumpen har sparats . Sedan går du in på picasa och kan beskära den mm.
Hoppas du förstod !

U-natts

Nu drar jag till u-natta . Hörs imorgon ! :)


sovmorgon

idag var det sovmorgon till 20 i tolv, skönt! Även om jag gick upp kvart i åtta för att städa och plugga så jag slipper pluggandet i helgen på u-natta. Hinner inte blogga så mycket måste tillbaka till spanskan..

Tack för statistiken och alla kommentarer ! :)

♥ malin


Ni är underbra !Tack, tack, tack ! Ni är bäst på att kommentera fortsätt så! Jag blir så glad varje gång en ny kommentar dyker upp !

♥ malin

läxor, läxor och ännu mer läxor

var för ska man ha läxor ? Skolan tar ju ändå upp halva min dag ?! Skolan tvingar upp mig tidigt på morgonen. Ska jag sitta hela eftermiddagen med läxor också nejtack !

Någon som håller med ?

♥ malin


perfekt ?

en sak jag har funderat på mycket är alla som säger: åh jag hatar mitt utseende, jag hatar mitt hår, kolla min näsa, så ful jag är mm.
Visst man kanske inte är nöjd med allt men vad kan man göra åt det ? Du är född att vara den du är, inte någon supermodell. Varför säga att man är ful när alla egentligen är fina på sina egna sätt. Visst alla kan inte ha världens utseende men man kanske är fin på insidan, har ett stort hjärta.
Jag är inte perfekt ingen är perfekt men jag är mig själv ser ut som jag gör och ingen kan ändra på det. Så var stolt över den du är, försök inte vara någon du inte är för att vara populär , cool eller något liknande! Följ ditt hjärta och var nöjd med dig själv. Tänk på dina bra sidor istället för de mindre bra.
Och utseendet är inte det viktigaste utan det är det som finns på insidan.
Detta är svårt att följa, jag ser fel i mig med men jag försöker ändå tänka att jag är född att vara mig och varför ändra det för någon annans skull?
Så stå upp för er själv var nöjd med det du har och försök se de ljusa sidorna av dig själv. ♥
♥ malin

svar till louise1. du är jätte söt och det vet nu punkt ♥
2. jag hade önskat lite mer kärlek men jag älskar dig ändå utropstecken ♥♥♥
3. jag tänker aldrig ta bort mohahahahaha :D

♥ malin

PHOTO SCAPE

Laddat ner photoscape ( ett fotoredigeringsprogram för er som inte vet ) och idag har jag även lärt mig lite hur det fungerar. Vi har även beställt photoshop som jag ska använda .
Photoscape är gratis och du kan ladda ner det HÄR. :)
Om du vill ha ett lätt redigeringsprogarm är picasa eller piknick bra. Piknick hittar du på internet medans picasa laddar du ner. Min header är gjord i picasa, men nu ska jag börja göra dem i photoscape istället.

Tack sophie för hjälpen med photscape jag hade inte fattat något utan din hjälp ! :) ♥♥♥ malin

håll hårt i min hand när änglarna faller säg ingenting bara håll mig i handen
du är det finaste jag vet , 
bästa vän,  'jag älskar dig' ♥♥♥♥


♥ malin
svar till sophieDen rekomenderas starkt till dom som vill skratta och se barn film ! :)) ♥♥♥♥♥♥

♥ malin

film och kladdkakaDenna filmen såg jag idag med orienteringskompisarna. Den var grymt roligt, rekomenderas för den som vill se en tecknar film från 1989... Fast rolig var den, smurfarna och personerna hade roliga namn tex. falafel ! :) Kladdkaka blev det också och en omgång bowling och golf på Wii.
Tack för dagen tjejer, den var gryyyym ! :D♥♥

♥ malin

Svsr till astridLilla tekniska astrid, ska jag lära dig? :) Inte imorgon ? ;o ♥♥

♥ malin

frågeruta

nu finns en fråge ruta uppe i menyn ! :) Så nu är det bara att fråga på ! :)♥ malin

musik ♥

Jag älskar att lyssna på musik. Någon speciell musik ? Jag vet faktiskt inte jag lyssnar på lite allt möjligt. Här på bloggen tänkte jag visa lite musiktips ibland, men ni får påminna mig om det blir allt för sällan ! :D
Vissa låtar jag lägger upp är inte bra för att jag gillar dom utan de kan också vara kopplat till ett speciellt minne!

Vi kan börja med en låt som jag direkt tänker på orientering. ♥Astrid du vet.... :) ♥Saknar dig madde ♥♥♥

♥ malin

svar på kommentar

Här på bloggen har jag tänkt svara på alla era kommentarer, så håll utkik och ställ gärna frågor !


Awee, tack ellen ! Jag hade gillat din lika många ! :)♥♥
Vill du kika in på Ellens blogg klikca HÄR.


Följer din med ! den är gryyym ! ♥♥
Maddes blogg hittar du HÄR.

♥ malin


Skolan nästa


på bilden fina astrid ♥

♥ malin

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin - KLICKA PÅ LÄNKEN ! :)
♥ malin

välkommen !

Hej på er. Nu har jag fixat en ny blogg. Designen är inte klar än, har bara fixat det viktigaste.
Tänkte berätta lite om mig.
Jag heter Malin och haft några olika bloggar innan nu senast (http://malinkarolinaa.blogg.se).
Jag gjorde en ny blogg för att få tillbaka blogglusten igen.

 Jag är 13 år och bor med min familj och mina djur i Helsingborg. Min kanin Quido är 3 år och en lejon kanin. Han är världens busigaste men jag älskar honom över allt annat! ♥


Sedan har jag en hamster, Popcorn. Han vill alltid ut när jag ska sova, gillar att springa i sitt hjul! :D♥

 
Mina stora intressen är fotografering, ridning och orientering. Jag fotar med familjens systemkamera (CANON EOS 500d, för er som är fotointresserade) men vi har även en liten LUMIX som jag använder bär jag inte kan släpa med mig systemkameran eller måste ha någon som inte är så ömtålig. Vi har även ett teleobjektiv som vi använde mycket när vi var i afrika i vintras. Det har en som på 300mm. Annars fotar jag med mitt 18mm- 55mm objektiv.


Ridning har alltid varit ett stort intresse och jag rider på en ridskola i hittarp. Vi är världens bästa grupp och hästarna är super bra! Jag tror jag har ridigt där i typ 4 år nu, inte riktigt säker.
(hittade ingen bild från stallet, de finns på andra satorn)

Orientering är världens bästa sport för dig som vill bli skitig, blöt och trött! Sån är jag! Jag började på orientering i slutet av tvåan pga att min bästa kompis gick. Och sedan dess var jag fast. Det jag gillar så mycket är nog gemenskapen. Jag har fått så underbara vänner genom sporten och det finns banor som passar alla! Stora som små! Jag tävlar nästan varje helg så det kommer så en del om det här på bloggen!


Jag gillar även att vara med mina underbara vänner och så spelar jag flöjt men jag funderar på att sluta efter denna terminen p.g.a tidsbrist. Mina vänner är också en stor del av mitt liv och jag försöker träffa dom så ofta som möjligt. Det känns som plugga är ett av mina hobbys nu efter som det är rätt mycket att göra i skolan just nu.

Tillbaka till min familj. Jag har en stora syster som heter LOVISA. Hon är 15år nu och har 3 marsvin och 1 kanin. Hennes intresse är också fotografering och hon är jätte duktig. Kolla gärna in hennes blogg ! ♥

Annars här på bloggen, ska jag lägga ut mycket bilder för jag tycker själv det blir roligare att ha med bilder istället för text. Fast det kommer såklart bli en del text också. Bloggen kommer handla om mitt liv typ, orienteringen, mina vänner och såklart en massa bilder! Uppdatering kommer ske när jag känner för det men jag satsar på nästan varje dag. Om jag har mycket läxor mm kanske det inte blir lika ofta. 

Nu hoppas jag att du vill läsa och följa min blogg! Och det skadar inte att kommentera ! ♥ malin 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0