utan dina andetag ♥


kent


cover

texten är sjukt fin, älskar den ! ♥

malin thorneman

min buse ♥



pappa hitta han typ längst ner i trappan idag, jag trodde seriöst att han skoja med mig. Men nej, han hade rymt från buren, hoppat ner från skrivbordet och gått ner för hela trappan. Det är min buse det. ♥ Fast jag tycker själv att det är lite läskigt, han kan faktisk btya sina ben eller så kanske jag inte hittar honom en dag, usch !

♥ malin thorneman

BYTE TACK

Jag har ett par fotleder som gärna bytes. Pris : 0 kr vid snabbt köp
De är i hemskt dåligt skick , men om du vill ha fotleder som knakar , gör ont så passar de här dig perfekt !
Ring mig om du är intresserad .
/ Malin

Okej , som bi kanske märker är jag väldigt trött på mina fötter eller snarare fotleder ( tror jag att det heter :s ) . Har haft ont i några dagar nu , kan knappt gå vissa stunder - mysigt! Så verken träning eller idrott i skolan imorgon, istället på orienteringen blir det att prova ut nya OL-skor NAJS ! :D
Just nu är jag riktig trött på allt som har med mina fötter att göra , så hejdå innan bloggen blir bombad med ord om hur deprimerad jag är ...

Kram !


V Å L Å D A L E N

Är i fjällen nu och åker skidor ! :) Känner mig duktig som har överlevt nästan en hel vecka i backen ! Lovisa hittade precis ett nätverk här på rummet och no kan inte ana hur glad jag är just nu , jag studsade upp ur sängen ;)

Okej , vad har vi gjort denna veckan . Vi har åkt både i backen ( klarar åka alla branter , fast det finns bara upp tull röd men ändå ..) och på längden . Vålådalen är känd för sina fina längdspår. De är så fina att svenska landslaget är här och tränar ibland , vi såg faktiskt en kändis i matsalen ... :)

Det roligaste som har hänt hittills var när jag och Astrid trilla av liften i brantaste backen på väg upp till toppen . Helt plötsligt bara låg vi där , kg tappade mina skidor och var tvungen att gå typ 50 meter i 60 cm djup snö , snacka om jobbigt . Men trots det skrattade jag så mycket att jag grät ! :D


S K I D O R

SPORTLOV ! :D
okej, vad ska jag göra på mitt sportlov? Jo, jag pappa och lovisa ska åka till vålådalen i vecka och åka skidor ! första gången i mitt liv så vi får se hur det går. :)
Mamma får stanna hemma och ta hand om djuren, ha det bra mamma ! ♥

Så jag kommer inte kunna blogga för jag har ingen aning om det finns internet uppkoppling där.
Men vi hörs när vi kommit hem !

bye ! ♥


le mot dom som sårar dig, för det sårar dom att se dig le ... ♥

Sitter här och skypar med alice som jag saknar enormt mycket! ♥
Saknar också sommaren, vill bara ha värme och sol så jag lägger in några bilder från sommaren 2011 ! :)♥


syster och saknade kusin ♥ APRIL 2011, men det var ju varmt så det räknas somm sommar ! ♥

FINA KUSIN ♥


sommarbild


saknar att kunna gå runt i converse, det är för kallt nu. Det är bara konstiga personer ( som absolut inte heter louise... ♥ ) som gör det. :)

dobby ♥

bästavän ♥♥



fina kanin ♥


SOMMAR ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


hallandsväderö

Det var några, hoppas det inte blev för mycket...
lägger in en del 2 en annan dag !


dag 03 - staden jag bor i

HELSINGBORG !

Jag har bott där hela mitt liv och jag trivs jätte bra ! :)
Man kommer ner till centrum som är ganska stort på typ 10min en kvart, och så har vi det stora köpcenteret väla tio minuter bort med bil ! :D
Och så ligger den vi kustsen så på somrana kan man bada i havet ! (y)


Norra Hamnen


Helsingborg från ovan


Tropical beach


Väla ( den blev liten .....)


- NY DESIGN -

uppdatera om ni inte ser !


P O P C O R N ♥








HEMSTUDIEDAG

Hej , först måste jag bara säga grattis till Ellen som blir fjortis idag , grattis hjärtat !<3 Kände mig lite smart där efter som set är alla hjärtans dag ! XD
Okej , idag har jag varit hemma pga utvecklingssamtal på skolan och så blir det även imorgon - gött ! Hann inte med så mycket idag för jag snackade mest med Kajsa och Ebba på Skype .. Och sen stack jag till Louise och träffade henne och Hanna - roooligt ! Hann däremot med mitt utvecklingssamtal vilket gick bra ! (y)

Imorgon blir det plugga städa och träna på schemat . Har tänkt att springa 4-7km eller 5+5 ( typ fys ) direkt på morgonen ! Önska mig lycka till ? Alarmet är satt på 8 , TAGGAAA ...

Nu ska jag lyssa på musik och försöka sova , hoppas ni har haft en mysig alla <3 dag !


F R U K O S T

- bild från ipoden = dålig -


Träning , 2 h - 7,5 km !

Hemma från träning på Kullaberg , jag tror inte jag har haft så roligt på veckor ! Jag sprang med Astrid och Louise och man kan ju säga att vi kom lite fel . ;) vi sprang sammanlagt 7,5 km på 2 timmar och när vi kom tillbaka sa dom att en satt fel och den letade vi efter i typ en halvtomma .. -.- jag trillade typ hela tiden och fastna på ett stup , Skills ..!
Jag pallar inte skriva mer , vill sooooova ! Hejdå ❤


Sängen next !

Ska snart kryp ner i min säng och lyssna på lite musik , upp tidigt imorgon . Träning på kullen - taggggaaaaa ! Är så sjukt trött trots att jag inte gjort ett skit idag. Bion blev framskjuten för MANDA ( varför blir det stora bokstäver ..? ) inte mådde bra vilket nog ändå var bra för jag har fått ont i huvet . :( Gud vad intressant det här blev , jag snackar Skype med lillalillalillalilla Alice och hennes kompis . De tycker jag pratar roligt , fyyyy ! :(

Kolla vilken söt bild jag hitta på min data ... ❤❤❤


FOTO




 


Cannon EOS 500d
18- 55 mm objektiv
motiv: CD- skiva + vatten droppar


HELGENS PLANER

Dagens planer är städa rummet, och fixa in musik till ipoden och plugga lite till SOprovet på torsdag.
SÅ NU BEHÖVER JAG TIPS PÅ BRA MUSIK, ALLT NI KAN KOMMA PÅ ! ALLA SOM GER ETT TIPS FÅR EN LÄNKNING PÅ BLOGGEN!

Ikväll ska jag på bio med bästa mandis, myyysigt ! Vi ska se någon komedi eller nått ! ♥
poiss ♥  poiss ♥  poiss ♥  poiss ♥  poiss ♥ poiss ♥ poiss ♥ poiss ♥ poiss ♥ poiss ♥
( om någon undrar så är det mitt och mandas språk... ) ;)

Imorgon är träning uppe på kullen, så det blir upp tidigt, jippie ! -.-' nejmen måste verkligen börja träna ordentligt snart igen!


Igår var jag på stan med sophie, amanda, kajsa och ella, roooligt ! ♥ Vi fikade på ebbasfik, sjukt mysit fik ! Sen gick vi lite på stan, och jag köpte en earcuff och mobilväska ! Sedan stack några på träning eller hem så var det bara sophie och jag. Vi gick till hd statyn och busade lite ( eller rättare sagt sophie var tvungen att fota... )
love u bästis ♥♥


earcuffen jag köpte !

NU SKA JAG STÄDA ! PUSS ♥


SKOLA SNART

vanlig dag i skolan , svenska, spanska, no, slöjd..
Sen hem och plugga, få se om jag hinner blogga.

Ush, det är minus 12 grader jag tror jag går och lägger mig igen, hörs till sommaren!


pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg

JAG ÄLSKAR ATT PLUGGA, DET ÄR DET ROLIGASTE SOM FINNS, JAG ÄLSKAR NÄR LÄRARNA GER OSS SÅ MYCKET LÄXOR ATT DET ÄR DET ÄNDA VI HÅLLER PÅ MED NÄR VI KOMMER HEM, TACK ALLA UNDERBARA LÄRARE!

Okej, mamma har sagt att jag klagar på läxorna så jag försökte vara possitiv. Det gick nog sådär.. 
Men vi har ett stort fett kartprov på alla europas länder, huvudstäder, floder, sjöar, berg och vi ska dessutom veta var de ligger... -.-' + engelska prov och svenska läxa ! 
OKEJ NU SKA JAG SLUTA SKRIVA OM EN MASSA TRÅKIGA SAKER PUNKT

Flummig dag i skolan, jag och ellen skickade lappa tvärs över klassrummet och sen tog JK den och läste upp det för hela klassen! Tur att han fick tag på den då Ellen skrev att hon hade tråkigt, lixom intressant ! x) 
Jag känner för att fota men jag orkar aldrig och jag har stor brist på fantasi! 

LALALALALALALALALALLALALALALALAL, fick lite överenergi just nu så nu fortsätter jag med pluggandet, sen blire mammor och minimodeller, dör av skratt varje gång ! :D


hittade den härliga bilden på syrrans konto, SOMMAR (L)

Dag 02 - favorit godis

Okej, nu få ni inte skratta, men ett tag var jag inte så mycket för godis. Visst det är gott och ibland blir man bara så sjukt sötsugen att man bara vill springa till affären köpa en stor påse och mysa ner sig med en mysig film. Men jag har alltid älskat chips och ostbågar och allt sånt skit. Men mitt absoluta favotrit godis är CHOKLAD, CHOKLAD, CHOKLAD ! kexchoklad, kindermaxi, kitkat, marabou, toblerone - i love it !

Varför sitter jag och skriver om godis, blir sjuktsugen ju..

Okej mitt bästa tips för att få dina föräldrar att köpa godis snabbt är " om jag kommer bättre än 5a på tävling måste du köpa godis till mig ", " om jag vinner måste du köpa jätte mycket godis till mig ", " om jag springer snabbare än dig är du skyldig mig godis ", hoppas ni inte läser detta mamma och pappa! Isåfall, tacktacktack pappa för allt godis du köpt till mig på alla tävlingar det gör mig så sjukt taggad och jag springer bättre om jag tänker på att ett stort fett kexchoklad ligger där och väntar på mig ! ;)

Hoppas jag inte frestade er för mycket, kram !



dag 1 - presentera dig själv

Mitt namn är malin och jag är en 13 årig tjej från skåne. Jag bor med min familj och mina djur i ett radhus i Helsingborg. Jag lever mitt liv som de flesta andra tonåringar, skolan, plugg och vänner men jag håller på med en udda sport - orientering. Jag har tränat det sen jag gick i 3 an, det var min bästa vän som drog med mig på en träning och sedan dess var jag fast. Träningar och tävlingar varje vecka. Tävlingarna är klart roligast då jag är en riktig tävlingsmänniska och jag ger mig aldrig, jag tror aldrig att jag har brytit en bana ;)
Jag håller även på med hästar och rider på en ridskola i laröd en gång i veckan. Ett stort intresse är även fotografering och jag använder mig av en canon EOS 500d.
Min familj älskar att resa och vi har varit på både vanliga solsemestrar men även ställen som Costa Rica, Tanzania och Svalbard (arktis).
Okej, vad ska jag mer säga om mig ? , jag älskar att vara med mina underbara vänner, ni betyder mest ! ♥♥
Jag har två djur, en kanin och en hamster med dom berättar jag mer om senare!'

okej, lägger in ett tråkigt test för er som vill läsa ! ;)

Hur bor du: i ett radus med min familj
Brukar du komma i tid: ja, eller förtidigt ..
Hur lång är du: för lång ( 173 )
Kan du laga mat: ja, men det blir inte alltid gott... xd
Vad jobbar du med/pluggar du: går i 7an så
Vad har du på dig just nu: mjukisbyxor och ett linne
Har du någon fobi: ja fåglar 
Hade du en bra kväll igår: yes!
Vilket är ditt senaste inköp: min skrivbordsstol i think
Din favoritdryck på morgonen: oboy 
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma och pappa!
Har du sovit i din egen säng inatt: yes
Vad hade du sönder senast: hm, ett papper (?)
Vem snackade du med senast: syrran
Varm favoritdricka: oboy med grädde
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: -
När gjorde du senast något riktigt dumt: ingen aning xD
Saknar du någon just nu: ja.. :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: hm, såra någon som betyder mycket för mig,
Någon jag stör mig på: -
Intressen: orientering, resa, vänner, ridning och fotografering
senaste person du kramade: peipei ;)




Senaste person du ringde: alice, på skype i think , eller kommer inte ihåg. xd
Senaste person som ringde dig: pappa
Vad drack du senast: oboy
Vill du ha barn: inte nu, kanske i framtiden
Längtar du till din nästa födelsedag: haha, typ
Är du sugen på något nu: nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
Använder du hudkräm: sometimes
Micro-pop eller poppa själv: micropop ( har aldrig poppas själv...)
Brukar du baka: ja, mest med mina orienteringsvänner och då blir det ofta misslyckat...
Röstade du i det senaste valet: röstade inte ?
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja
Vilken låt lyssnade du senast på: one thing
Har någon annan sovit i din säng in att: nej
Vad tycker du är äckligt: mycket
Har du pengar på mobilen: ja

image description



image description








20 DAGAR

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Favorit godis
Dag 03 – Staden jag bor i
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – 3 saker du inte visste om mig
Dag 06 – Hiss & Diss
Dag 07 – Det här åt jag idag
Dag 08 – Mitt/mina namns betydelse
Dag 09 – Något jag har skapat
Dag 10 – Min mobil
Dag 11 – Mina drömmar
Dag 12 – Min garderob
Dag 13 – Det här drömde jag om i natt
Dag 14 – Vad mina barn kommer att heta
Dag 15 – Mitt rum
Dag 16 – Mina husdjur
Dag 17 – Favorit affär
Dag 18 – Bästa resan
Dag 19 – Ett ögonblick
Dag 20 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Okej, jag tänkte börja med det här för att ha något att skriva om. ^^ men jaja, vissa är kanske lite onödiga men jag gör det ändå.


Hiss&Diss #1

Hiss :
* mina underbara vänner !
* glass
* sommaren
* träffa någon efter väldigt lång tid
* prata ned människor man saknar

Diss :
* kyla
* saker man saknar
* skitsnack
* falska personer
* läxor och prov !


RSS 2.0