VÅRKÄNSLA X 1000

Sitter ute på altanen i min pyjamas, med datorn i knät och min hallonsmothie i handen! Solen skiner och kaninerna skuttar runt på gräset och gör glädje skutt! Världens bästa start på denna morgonen, äntligen riktiga vår nästan sommarkänslor! Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag sätta mig med en bra bok i handen och bara njuta av solen. Gud va töntigt det lät haha, men jag tänker iaf vara ute mycket idag, kanske gå till skogen och fota alla vitsippor? :)


Älskade kanin!



Haha, galna unge! ( jag vet bilden är suddig men underbart charmig...)


Chania-Fia


Dido <3

kram !

 

BLOGGA ELLER INTE?

Den frågan har jag funderat mycket över. Ibland är det så sjukt roligt att bara få skriva av sig, men ibland orkar jag bara inte. Har funderat på att ta bloggen men nu har jag bestämmt mig. Jag kommer ha kvar den och bara blogga när jag känner för. So what om jag inte har världens bästa statisk, jag bryr mig faktiskt inte! Hellre ha en liten blogg där jag får vara mig själv än att ha en stor blogg där man känner sig pressad att blogga. Så framöver kommer jag bara skriva när jag har lust eller har något intressant att skriva!

Tävlade idag och är nöjd! (För er som inte vet håller jag på med orientering) Jag kom rakt på alla kontroller men tempot kan bli lite bättre..... En fjärde plats blev det iaf och ännu några viktiga pöäng till u-serien. Låg 9 i serien innan denna tävlingen, och då har jag inte sprungit någon natt-tävling som de flesta andra i min klass har gjort! Denna säsongen har börjat bra och jag känner att jag har utvecklats och jag har alltid kul när jag springer vilket är det viktigaste! Är uttagen till regionslägret i sommar, de tar bar ut 5 D14 tjejer så jag är lite stolt över mig själv just nu. Nu är det bara att tagga inför 10-mila nästa helg då jag ska springa 3 sträckan i Helsingborgs ungdomslag. Känner mig lagom snäll som gav första sträckan till min kära klubbkompis Astrid. 10-mila är en av sveriges största stafetter, lag från hela sverige kommer för att delta. 10-mila har fått namnet av herrarnas staffet som är 10 sträckor och 10 mil lång. Ungdomarna springer drygt 2 mil uppdelat på 4 sträckor. Okej nu ska sluta babla om orientering.

Tog några vårbilder på kaninerna härom dan, lägger ut dem i ett inlägg snart!
Pusshej!




BIG LOVE


SVALKAR VINDEN



-Den svenska björnstammen

TÄVLINGEN

Är egentligen för trött för att blogga men jag gör ett snabbt inlägg. Tävlingen gick helt okej, 2 bommtider vilket var synd då jag låg 3a innan... Men är ändå hyfsat nöjd med min 8:e plats av 29. Värdet var inte roligt, snö,blåst, kallt- blää! Men trots det pallade jag mig upp klockan sju och ut på en 4 km lång bana som enligt min klocka visade att det blev 5km. :)

Innan tävlingen kom Louise (uppföljare D14) fram till mig och Astrid, så SSM here we come! :D

Nu vill jag bara lägga mig ner och dö, ganska sliten efter att gått upptidigt 3 dagar i rad. 



bild i repris, sorry!


MIN PÅSK

Tänkte berätta lite vad jag har hittat på nu under påsken!

Fredag
Träffade släkten hos min morbror och bara myste!

Lördag
Gick upp klockan 6 (snacka om att jag var trött...) för att åka och hjälpa till på HSOKs tävling! Det blåste, snöade och var kallt, härligt! Vi hjälptes åt att bära lite saker, tejpa på ägg på "knattarnas" kontroller. Sedan satte jag, Louise och Ellen ut HELA knatteknats banan, duktigt! Fast den var typ bara 800m men ändå! ;) 
Vi häslade även på Astrid vid starten, hon fick nog världens roligast jobb, satt och vakta så att ingen gick över en linje i typ 2 timmar! När vi äntligen kom hem efter 5 timmar ute i kylan satte jag mig och kollade på film- mysigt!

Idag
Gick upp tidigt idag igen, blev hämtad av Astrids pappa och åkte mot tävlingen på hallandsåsen! Strata typ nästnäst sist vilket är helt okej! Banan gick hyfsat bra, bomma ( missade ) 4 minuter på andra kontrollen och hade jag inte gjort det hade jag vunnit, typsikt mig! Men jaja, nu taggar vi långdistans imorgon! Kom 3a av 11 btw. ;) 

Kom hem  vid typ halv 2 rensade bland mina bilder och städade lite. Sedan cyklade jag iväg till olympia med pappa för att kolla på fotboll. Helsingborgs IF mot Elfsborg. Helsingborg vann såklart med 2-1. Fast det roligaste var nog när en spelare i Elfsborg blev utvisad, skadeglädje! :)

Imorgon
Blir det upp tidigt igen. Långdistans + ungdomsserien + uttagning till SSM = viktig tävling. Och vi är typ 30 stycken i vår klass, men ska försöka komma bland de 10 bästa! Hoppas på ett roligt lopp och inga stora missar. Men är banorna som idag är det rätt lätt, fast varför ska de alltid gömma kontrollerna bakom rishögar och snår?

Orientering i mitt ♥


väldigt suddig bild, men skyll på astrid som inte kan stå still..

HAMSTER





Världens finaste hamster :') ♥

GODMORGON

Godmorgon! En riktig vårmorgon här i skåne, härligt! Men det ska tydligen bli skitväder imorgon så det gäller att njuta nu! Dagens planer är att städa hela rummet ordentligt, sen ska jag även rensa i min träningslåda för där är det just nu KAOS. Vem har kommit på att alla träningskläder ska vara svarta, det är helt hopplöst att hitta det man letar efter..!?!
Jag ska även ge mig ut på en joggintur i det fina vårvädret, och så kanske det blir en film senare ikväll? :)



Bjuder på 2 bilder tagna för någon månad sen.

LOVETS PLANER


♥ CUPCAKES ♥


Sitter och smaskar i mig dessa nu, blev faktiskt riktigt lyckat för en gång skull!
Här får ni receptet:





kram ♥


BAKNINGSDAGS

Ett av min stora intressen är bakning och idag hade jag tänk att prova på chokladcupcakes för första gången!
Så nu blir det att gå till affären och handla allt som behövs!
Bilder och recept kommer ut på bloggen senare!

Puss ♥

GE MIG SOMMAR ♥


TRÄD

jag är lite smått irriterad på blogg.se nu, de vill inte ladda upp den bilden jag ville, så ja ni får en annan istället..



- CANON EOS 500D
- MOTIV: TRÄD I OSKÄRPA
- REDIGERING: SEPIA
även om trädet är i oskärpa och det inte är världens bästa bild fastnade jag för den. Vad tycker ni?



FOTO





                                                                    Canon EOS 500d 
                                                                    18-55mm
                                                                    Foto by maliinsfoton


FOTODAGS!

Nu ska jag ut i trädgården med kameran och hoppas knäppa några härliga vårbilder!

SNABBIS TILL VÄLA


plånbok från Accecorize


eyliner

RSS 2.0